In het groene hart van Zuid Twente ligt Haaksbergen met zijn kerkdorpen Buurse en St. Isidorushoeve. Haaksbergen is een middelgrote gemeente vlak onder de stedenband Enschede, Hengelo en Almelo en heeft ook de gemeente Hof van Twente, Duitsland en de Gelderse Achterhoek als directe buren.
Uit het hele land vinden ieder jaar weer vele toeristen en recreanten de weg naar Haaksbergen. Geen wonder gezien de rust, ruimte en rijk geschakeerde natuur. Het is er eindeloos wandelen en fietsen door veengebieden, heidevelden, zandverstuivingen en bosgebieden. Opvallend zijn de zeer goed begaanbare fietspaden door de honderden hectaren natuurschoon in bijvoorbeeld het Buurserzand, het Haaksberger- en Buurserveen, het Lankheter- en Assinkbos, het Witte Veen en het Stepelerveld.

In deze schitterende omgeving staat ons vakantiechalet op camping Scholtenhagen. Wij verhuren ons vakantiechalet voor 4 tot 6 personen. Dit chalet is sinds zomer 2005 in ons bezit en is volledig nieuw ingericht.Het chalet staat op een rustige camping en in een bosrijke omgeving.
Erg geschikt voor gezinnen met kinderen (hele zomer worden en allerlei activiteiten georganiseerd) en voor 55-plussers die in het voor- of naseizoen willen fietsen of wandelen. Wij hebben dit onderkomen zo volledig mogelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Allerlei tijdschriften en spelletjes zijn aanwezig. Ook zijn er diverse fiets- en wandelroutes aanwezig.